Nadat Nadja een paar jaar bij de Jasmijnhoeve op ponyles zat, was ze klaar voor een eigen pony. Dat werd Jumper, die net op de manege gearriveerd was, en al na een paar maanden naar Swartbroek verhuisde. Op de foto gelooft Nadja nog niet dat Jumper nu echt van haar is...

Jumper is een merrie van ongeveer 135 cm, geboren in/rond 1994. We zijn erg benieuwd wat Jumper gedaan heeft voordat ze bij ons kwam, dus wie haar kent mag met ons contact opnemen! Met Nadja is Jumper een echte buitenpony geworden, die ook met grote paarden erbij het liefst voorop loopt. In de manege begrijpt Jumper niet waarom je rustig zou lopen, tempo maken is (ook) daar haar grootste liefhebberij. Nadja heeft met Jumper leren springen, haar favoriete onderdeel van de paardensport. Tijdens uitstapjes naar Noordwijkerhout, heeft Jumper haar bijnaam "Zeepaard" gekregen.

Toen Nadja langzamerhand te groot begon te worden voor Jumper, is Thijs haar nieuwe baas geworden. In 2010 kreeg Jumper een peesblessure waardoor ze enkele maanden op stal moest blijven. Ze is toen verhuisd naar Thijs' vriend Wim, en daar is ze en tijdje gebleven, ook nadat ze genezen was (met haar vroegere vriendjes ging het na de lange afwezigheid niet meer zo goed samen...).

In 2013 is Jumper verhuisd naar de overkant van de Ittervoorterweg, omdat ze een nieuw baasje gevonden had, en liever in Swartbroek wilde blijven dan mee naar Laar gaan. Jumper heeft het nu met Royal en Trijn goed naar haar zin.